Rabbijn Stiefel Geeft Lezing in Almere.

15 april 2018

Noachieden Nederland organiseert op 15 april 2018 een bijeenkomst die speciaal voor niet-Joden georganiseerd is.

Rabbijn Stiefel van Chabad Almere zal dan een lezing geven over wat de Torah is en wat zij te zeggen heeft tot haar toehoorders. In Nederland zijn  lezingen op dit gebied vrij zeldzaam, dus wij zijn blij met dit prachtige initiatief van Noachieden Nederland.

 

Almere is een stad  in de provincie Flevoland, in de polder. De stad ligt, vrij uniek, 2 tot 5 meter onder zeeniveau en wordt door dijken beschermd. Flevoland is “veroverd land”, het is aan de Zuiderzee onttrokken en wordt gekenmerkt door een heel eigen infrastructuur. Het natuurpark de Oostvaardersplassen is zeer bekend vanwege het  bijzondere moerasgebied en een grote diversiteit aan bijzondere diersoorten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*